Izvor: Kurir
09.09.2024 u 12:41
0

PETRUŠEV SE VRATIO U ZVEZDU: Crveno-beli platili milion evra, ali Srbin neće odmah u Beograd!

Filip Petrušev potpisao je za Crvenu zvezdu! Prema saznanjima do kojih smo došli, srpski centar novi je igrač tima sa Malog Kalemegdana, ali, i pored toga što je posao završen, on neće odmah u Beograd!

Zvezda je, prema našim saznanjima, za Petruševa morala da izdvoji čak milion evra obeštećenja, pošto je srpski košarkaš imao ugovor sa Olimpijakosom. Treba istaći da Petrušev ima i izlaznu klauzulu za NBA ligu. Dakle, ukoliko dobije ponudu iz najjače lige na svetu može da napusti klub.

SINER NE PROĐE DVA TESTA NA DROGE I MOŽE DA IGRA: Britanac pobesneo i digao glas!

I pored toga što će se Petrušev vratiti u Zvezdu, on neće odmah stići u Beograd. Srpski centar zadužiće opremu šampiona ABA lige tek pred sam start Evrolige, a do tada će biti u Olimpijakosu.

To znači da ovaj igrač neće biti u konkurenciji za sastav u prva dva kola ABA lige (protiv Dubaija i Mornara), već će se registrovati najkasnije do 3. oktobra i ekipi će se priključiti pred meč protiv Pariza (4. oktobar).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter