Izvor: Tanjug
13.03.2022 u 22:22
0

POSLE VAŽNE POBEDE U ABA LIGI Željko Obradović: Ovakav meč mnogo će nam koristiti u vremenu koje dolazi

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović zahvalio se nakon trijumfa nad Budućnosti u Podgorici (80:72) u ABA ligi publici na sjajnom ambijentu i gostoprimstvu koje je ukazano.

„Egal utakmica, presudio je na kraju Kevin Panter pogotkom za pet razlike. Čestitam igračima na pobedi u ovako bitnoj utakmici, naročito za mlade koji će pokazati da imaju kvalitet“, rekao je Obradović.

„Hvala Budućnosti na gostoprimstvu koje je bilo sjajno od momenta kada smo stigli u Podgoricu. Zasta sjajan ambijent, hvala i publici na aplauzu. Što se same utakmice tiče, počeli smo agresivno, imali razliku, ali bilo je očekivano da se Budućnost vrati jer ima kvalitet. Ovakav meč mnogo će nam koristiti u vremenu koje dolazi“, izjavio je Obradović na konferenciji za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter