Izvor: Informer.rs
17.05.2023 u 15:16
0

POZNAT TERMIN! Evo kada i gde će se Partizan boriti za završnicu ABA lige!

Košarkaši Partizana sutra (19.00) igraju drugi meč protiv Studentskog centra u četvrtfinalu ABA lige, a ukoliko budu slavili serija se vraća u beogradsku Arenu.

Crno-beli izgubili su prvi meč sa 84:83 što gotovo niko nije očekivao, pa će sada u gostima morati da se bore da sezona ne bude gotova već sutra za klub iz Humske.

Kako je objavila ABA liga, potencijalna majstorica igraće se u ponedeljak, 22. maja, od 20. časova.

Tim trenera Željka Obradovića ponovo će izaći na parket Arene, nakon što je zbog zauzetosti hale na Novom Beogradu prvi meč igrao u Pioniru.

Međutim, pre toga mora da pobedi Studenski centar u „Morači“, a biće zanimljivo videti do koje mere će hala biti popunjena. Iako vlada veliko interesovanje jer su Podgoričani poveli sa 1:0 u seriji, karte su skupe i koštaju od 20 do 40 evra.

JOKIĆ SVE BLIŽI NA LISTI VEČITIH: Da li će Kid i Džejms „pasti“ u plej-ofu?
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter