Izvor: blic
23.03.2022 u 16:17
0

Probao sam da ga ubedim, ali REKAO JE NEMA ŠANSE! Jokić je drugačiji, on voli konje

Džej Dej Redik, nekadašnji igrač Dalasa koji sada radi za ESPN i vodi svoj podkast, ugostio je Luku Dončića. Tu je bilo reči o Jokiću, ali i o uzorima.- Uvek sam cenio Spanulisa, on je legenda, penzionisao se pre godinu ili dve. Bio je veliki lider, jedan od najboljih igrača koji rešavaju mečeve, stvarno je znao da bude najbolji u ključnim momentima. Ai i njegova igra je neverovatna. Moj bivši saigrač Serhio Ljulj je bio neverovatan – rekao je Dončić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Potom je dodao:

– Bio je najbolji evropski igrač dok smo bili saigrači i mnogo sam učio od njega, i na treningu i na meču, mnogo mi je pomogao, i kad igram protiv njega na treningu. Imao je takvu energiju iz koje sam i ja učio. Nisam mogao mnogo da gledam NBA, bilo bi 3 ujutru. Ali Lebron… sve što radi, dodaje neverovatno, sada ubacuje 50 poena sa 37 godina i to je neverovatno.Onda je dobio pitanje da napravi paralelu između evropskih i američkih zvezda.

– Jokić nema instagram, on je drugačiji tip. On voli konje. Probao sam da ga ubedim da napravi instagram, rekao je da nema šanse. Ne znam… Nemam odgovor, svi ti instagrami, tviteri, tik tok nalozi, možeš tu napraviti dosta novca. Sponzorstva su tu, sponzori žele da nešto objaviš, ali to je druga uloga.

Baskonija – Fenerbahče (20.30)

Baskijci su bili u naletu, pa su posustali, ali sada ponovo deluje da njihova kriva forme ide uzlaznom putanjom. Potvrdu bismo mogli da dobijemo u okršaju protiv Fenerbahčea naših Marka Gudurića i trenera Aleksandra Đorđevića. I jedni i drugi imaju kakvu-takvu šansu da se nađu u plej-ofu, ali ka tom cilju pobeda u ovom susretu je imperativ.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter