Izvor: BSC HAPPY
03.04.2023 u 08:40
0

PROPAST DONČIĆA I DALASA! Bogdanović razmontirao Maverikse! (VIDEO)

Košarkaški Atlante pobedili su Dalas Maverikse sa 132:130, pa bi Luka Dončić mogao da ostane bez plej-ina.

Atlanta je ovom pobedom overila plej-in, dok su Maveriksi sve dalje od 10. pozicije na Zapadu, pa bi Luka Dončić i Maveriksi mogli da ostanu bez šanse da se bore za plej-of.

Srpski as Bogdan Bogdanović vodio je svoj tim do trijumfa. Pogodio je četiri trojke, a meč završio sa 16 poena, uz procenat šuta iz igre ispod 50 odsto (6/14), a imao je i po dva skoka i asistencije. Uz njega su se istakli još Marej sa 25 i Jang sa 24 poena, Klint Kapela je imao dabl-dabl učinak od 14 poena i 11 skokova. 

Luka Dončić je u produžetku 1,2 sekunde do kraja imao šut za pobedu, ali je promašioSlovenac očigledno još nije rešio privatne probleme o kojima je nedavno govorio. Protiv Houksa je ubacio samo 22 poena, uz po sedam skokova i sedam asistencija. Kajri Iriving je bio ubedljivo najefikasniji igrač meča sa 41 poenom.

– Mislio sam da Luka ima dobre izglede na kraju da pogodio šut. On je taj koji može da ga pogodi –  poručio je Džejson Kid, trener Dalasa, posle meča.

Da bi Dalas došao do plej-ina, potrebno im je da dobiju sve tri preostale utakmice, a da Oklahoma ima skor 1-2 ili da Minesota izgubi sve tri preostale utakmice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter