Izvor: Kurir
20.05.2024 u 16:48
0

SFEROPULOS IZNENADIO SVE OVIM POSTUPKOM! Onda je ON zapevao na grčkom

Burna noć je iza košarkaša Crvene zvezde, ali i stručnog štaba na čelu sa Janisom Sferopulosom.

Ekipa sa Malog Kalemegdana je osvojila ABA ligu nakon tri pobede protiv Partizana, a posle trijumfa u trećoj utakmici usledila je velika proslava.

Zanimljive scene su viđene tokom slavlja, a zbog snimka koji je objavila Crvena zvezda morao je da se oglasi Olimpijakos.

 

Crveno-beli su na društvenim mrežama objavili snimak kada je Miloš Teodosić uz ostatak ekipe pevao na grčkom jeziku, a trener Sferopulos na srpskom.

Zvezda mi je sve, Zvezda život je…„, pevao je Grk koji je odlično upoznat sa tekstom pesme.

MELOUN POLUDEO NA KONFERENCIJI Jokićev trener na ivici suza, ovako nešto se ne pamti

Ni ne čudi da je tako s obzirom na to da je Sferopulos četiri godine proveo u Olimpijakosu, klubu čiji su navijači u bratskim odnosima sa pristalicama Zvezde.

Na društvenoj mreži „X“, Zvezda je uz ovaj snimak objavila i zastave Srbije i Grčke, dok su Grci osetili potrebu da reaguju.

Čestitamo braćo„, objavili su iz Pireja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter