Izvor: Blic.rs
05.10.2020 u 08:33
0

ŠOKOVI! Lebron Džejms PRE KRAJA izašao sa trećeg meča NBA finala! (VIDEO)

Mislili su Lejkersi da će sve ići lagano protiv povredama oslabljenog Majamija u NBA finalu. Džimi Batler se nestvarnom partijom pobrinuo da ta borba za titulu naprasno postane spektakularna.

OVO MORATE ZNATI

MITROPOLIT AMFILOHIJE PREGLEDAN: Reč je o prehladi!

DE BLAZIO NAJAVIO NOVE MERE: Čeka odobrenje državnih vlasti

STEVANOVIĆ PROGOVORIO O NAJPOTRESNIJIM MOMENTIMA U KBC „DRAGIŠA MIŠOVIĆ“ OD POČETKA EPIDEMIJE: „Susret majke i ćerke nikad neću zaboraviti“

TREĆI UDAR KORONE VEĆ POČEO: Profesor Kočović poznat po svojim prognozama toka epidemije, tvrdi da smo već u novom talasu

POPUŠTANJE MEĐU POSVAĐANIM NATO ČLANICAMA: Turski brod napustio položaj zbog koga je Mediteran mogao da plane!

Lebron Džejms nije mogao da veruje šta se dešava sa „njegovom“ ekipom u trećoj utakmici za šampionski prsten, koju je Majami dobio sa 115:104 i prišao na 2:1 iako nije mogao da računa na svoja dva asa, Bema Adebaoa i Gorana Dragića.

„Kralj“ je toliko bio zgrožen epilogom da je desetak sekundi pre kraja utakmice – prosto išetao sa parketa.

Kako je Džimi Batler igrao, i ne čudi.

Dugo osporavani igrač, koga su u prethodnim timovima nazivali „kancerom u svlačionici“ zbog navodne nadobudnosti i ubeđenosti da spada u sam vrh liste NBA asova, razneo je Lejkerse maltene sam.

Batler je postigao 40 poena, imao 13 asistencija, 11 skokova, dve osvojene lopte i dve blokade.

Šutirao je 14/20 iz igre, a 12/14 sa linije za slobodna bacanja, za koju se „izborio“ karakterističnim prodorima i šutevima uz prekršaje rivala.

Igrao je 44 minuta, noseći na svojim plećima ekipu Hita, koja je već u prvom meču finala ostala bez sjajnog „plej-centra“, kako trener Spoelstra zove Adebajoa, i iskusnog beka, Dragića, koji bi možda mogli da se oporave do četvrte utakmice. Ta informacija, o njihovom mogućem povratku, bila je maltene nebitna navijačima Lejkersa jer su bili ubeđeni da posle ubedljivih trijumfa i vođstva od 2:0 ništa više ne može da zaustavi njihove ljubimce na putu ka tituli koju čekaju još od 2010. i tadašnje Kobijeve vladavine.

Batler se s time nije složio.

Iako su Lejkersi briljirali kad god bi on poveo ekipu Hita do značajne prednosti. Osim poslednji put.

Posle +13 za Majami na startu, Lejkersi su za samo pet minuta preuzeli vođstvo.

Posle nove velike prendosti, +14, za Majami usled njegove 10:0 serije na početku drugog poluvremena, Lejkersi su se vratili u život ekspresno.

Čak i kada je tim Erika Spoelstre vodio sa +12 krajem treće deonice, Lejkersi su za pet minuta napravili seriju 20:6 i košem Rejdžona Ronda poveli sa 91:89, uz nepunih devet minuta do kraja. Ali, predvođeni Džimijem Batleriom, momci sa Floride su zgromili favorite u finišu, što je i dovelo do onog Lebronovog izlaženja sa terena.

„Možda se, zapravo, nije desilo ništa strašno, jer je utakmica već bila rešena, ali ovakve stvari (prerano napuštanje parketa, usled poraza) će proganjati ‘kralja’ čak i kada mu se karijera završi“, piše u komentaru američkog CBS-a.

Džejms je ovoga puta postigao 25 poena, a imao i 10 skokova, te osam asistencija. Entoni Dejvis je zaustavljen na 15 poena i pet skokova, dok su Moris i Kuzma „s klupe“ ubacili po 19. Premalo je to bilo za nadahnut tim Hita u kome su Batlera sa po 17 poena pratili mladi Tajler Hiro, prvi igrač rođen 2000. ili kasnije koji je zaigrao u NBA finalu, te rezervni centar Keli Olinik. Dankan Robinson sa 13, te Džae Krauder sa 12 poena svojim šutevima su dodatno uzdrmali nadanja Lejkersa da će ekspresno doći do 3:0.

Umesto toga, Majami je došao do 2:1.

I, uz to, došao u situaciju da izjednačenje u četvrtom meču finala NBA lige možda juri ojačan Dragićem i Adebajoom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter