Izvor: BSC HAPPY/TELESPORT
23.11.2023 u 20:46
0

STIŽE POJAČANJE: Ferel i Partizan postigli dogovor

Američki košarkaš Jogi Ferel (30) pojačaće Partizan. Crno-beli su dogovorili saradnju sa iskusnim plejmejkerom do kraja sezone.

Serije poraza regionalnog šampiona i povrede Aleksa Avramovića, Kevina Pantera i Uroša Trifunovića naterale su čelnike kluba da krenu u potragu za pojačanjem, a izbor je pao na igrača Šangaj Šarksa.

Tokom jučerašnjeg dana pominjilo se da su crno-beli kontaktirali slovenačkog košarkaša Gorana Dragića, ali kako nisu dobili pozitivan odogovor, okrenuli su se dovođenju Ferela.

PROBLEM ZA PARTIZAN: Košarkaš se brzo oporavio od povrede prsta

Amerikanac je pristao na sve uslove i sada se samo čeka da raskine saradnju sa  kineskim klubom kako bi i zvanično pojačao „parni valjak“. 

Inače, Ferel veoma dobro poznaje regionalnu košarku, pošto je dve sezone igrao za Cedevita Olimpiju. Za slovenački klub prosečno je beležio 16,2 poena, 6 asistencija i 3,5 skoka po meču, dok je u Evrokupu beležio 18,4 poena uz 5,1 asistencija i 2,5 skoka.

Amerikanac ima bogatu NBA karijeru, pošto je igrao i za Bruklin, Dalas, Sakaramento, Klivlend i Los Anđeles Kliperse. U Evropi je pored slovenačkog kluba igrao i za grčki Panatinaikos.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter