Izvor: Tanjug
23.11.2022 u 15:19
0

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović nakon poraza od Barselone: „Bez adekvatne reakcije na ofanzivni skok protivnika, jednostavno nismo mogli više“

Ofanzivni skok za nas je bio najveći problem, izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović nakon utakmice sa Barselonom.

Košarkaši Partizana izgubili su od ekipe Barselone 79:68 (17:21, 22:11, 25:17, 15:19) u okviru devetog kola Evrolige.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najefikasniji u domaćoj ekipi bili su Niko Laprovitola sa 13 poena i Tomaš Satoranski sa 11 poena, dok se u ekipi Partizana istakao Danilo Anđušić sa 21 poenom.

Obradović je istakao da je njegova ekipa najviše problema imala sa skokom.

„Teška utakmica. Počeli smo prvo poluvreme dobro, detalji su odlučili da odu na pauzu sa vođstvom. Loše smo reagovali na odbrani u preuzimanju, imali smo loš šut za tri poena i to je odlučilo. Bez adekvatne reakcije na ofanzivni skok protivnika, jednostavno nismo mogli više,” zaključio je trener crno-belih.

VELIKA POBEDA POSLE DRAME: Košarkaši Crvene zvezde savladali su Albu 88:85, nakon produžetka, u okviru devetog kola Evrolige!

„Crno-beli“ su na 11 mestu na tabeli Evrolige sa četiri pobede i pet poraza, dok je Barselona na četvtom mestu sa šest pobeda i tri poraza.

Partizan u narednom kolu najelitnijeg evropskog košarkaškog takmičenja gostuje Realu, dok Barselona dočekuje Baskoniju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter