Izvor: Alo
07.09.2024 u 16:17
0

UOPŠTE NIJE BILO PREDVIĐENO DA GOVORIM: Vlade Divac progovorio o zvižducima u Zagrebu

Vlade Divac se oglasio nakon što je izviždan u Zagrebu na memorijalnoj košarkaškoj utakmici.

Memorijalna utakmica odigrana preksinoć u Zagrebu, posvećena legendarnom Draženu Petroviću zaista je bila pravi spektakl, uz učešće brojnih košarkaških zvezda.

RAZBESNEO NAVIJAČE U SRBIJI: Aleksandar Mitrović trenira punom parom

Tu reakciju publike, koja Divcu još od 1990. godine zamera otimanje hrvatske zastave od jednog navijača po završetku finala SP u Buenos Ajresu, odmah je smirio Draženov brat Aleksandar Petrović, a ovaj detalj je kada se sve završilo prokomentarisao i sam Divac u izjavi.

– Prema scenariju uopšte nije bilo predviđeno da govorim, ali voditelj mi je dao mikrofon i to nisam mogao da odbijem. Uostalom, usredsredio sam se na ljude s kojima sam se ovih dana lepo družio i prvenstveno na porodicu Petrović i meni je najvažnije bilo da je ovo sećanje na Dražena bilo ovako impresivno – izjavio je Divac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar