Izvor: Alo
01.06.2024 u 08:35
0

VOZIO JE OVO I NA LICU MESTA OSTAO MRTAV: Poznato kako je poginuo Dru Gordon!

Napravio je kobnu grešku

Nekadašnji košarkaš Partizana Dru Gordon poginuo je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u Portlandu, u američkoj državi Oregon, a sada su objavljeni svi detalji tragične nesreće.

ŠTA ĆE NOVAK DA URADI: Nadal preskače Vimbldon da bi pretio Novaku na Olimpijskim igrama

Gordon je vozio trotočkaša (autocikl), kada se sudario sa pikap vozilom, posle čega je ostao mrtav na licu mesta, prenose američki mediji.

Sa druge strane, vozač i suvozač iz pikapa su momentalno prebačeni u bolnicu, ali njihove povrede nisu bile opasne po život.

Prema izveštaju lokalne policije, Gordon je izgubio kontrolu nad svojim vozilom i prešao je u suprotnu traku, posle čega je došlo do udesa.

Dru Gordon je prošlog leta završio igračku karijeru, a iza sebe je ostavio suprugu i troje dece.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter