Izvor: Happy BSC
16.02.2021 u 10:42
0

ZEMLJACI, SREĆAN ROĐENDAN! NBA zvezda čestitala Srbiji (VIDEO)

Mlada NBA zvezda se odazvala ambasadi Srbije. Poslao je poruku povodom državnog praznika i posvetio ga svojim sunarodnicima

VESTI DANA

Uhapšen Buba Koreli!

SRČANI PROBLEMI U DOBA KORONE: Dr Ristić upozorava na OBAVEZNU proveru ovih parametara

UŽASNE POSLEDICE: Naš stručnjak otkriva šta se dešava ako ne menjate masku

UJUTRU OBLAČNO I SA MRAZOM: Pogledajte kakve nas temperature očekuju narednih dana

Kada je prošle jeseni bio izabran na NBA draftu, mladi Deni Avdija (20) oduševio je Srbiju tako što je kraj izraelske zastave na rever stavio i našu trobojku. Na taj način i porukom da je poreklom sa Kosova iz Srbije, sin nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Zufera Avdije uživo je pred celim svetom istakao svoju povezanost za zemlju svojih predaka, iako on igra za Izrael.

Da je ta njegova veza zaista čvrsta pokazao je i na državni praznik Sretenje, kada je za ambasadu Srbije u Americi snimio video na kojem je govorio engleski i srpski. Svoju čestitku je posvetio srpskom narodu i na kraju govorio i na našem jeziku, koji očigledno poznaje bar za osnovne termine:

– Povodom Dana državnosti želim sve najbolje svojim sunarodnicima – izgovorio je na engleskom, pa na srpskom dodao: „Srećan rođendan, Srbijo“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter