Izvor: ALO
21.06.2024 u 17:29
0

LJUBIMAC CRVENO-BELIH PONOVO U OMILJENOM DRESU: Delije se oglasile saopštenjem povodom dolaska Kalinića u Zvezdu

Navijači crveno-belih srećni što vide ljubimca ponovo u omiljenom dresu.

Zadužio je Nikola Kalinić po treći put dres Crvene zvezde. Mnogi su se pitali kako će na to odreagovati Delije pošto je krilni košarkaš davno dao sporan intervju.

Međutim, kako je 32-godišnjak demantovao stavove o Kosovu, a pride je donirao i 100.000 evra za naš narod u južnoj pokrajni, Delije su sa oduševljenjem dočekale povratak sjajnog krila.

– Delije žele Nikoli Kaliniću novom – starom pojačanju da požele dobrodošlicu u klubu i da se još jednom prisetimo koliko naš igrač ima veliko srce! Nakon nesporazuma koji se desio tokom jednog intervjua nikome nije svejedno. Ali pošto je Nikola veliki čovek i Srbin, uvideo je da to može uneti nemir među ljude i dao saopštenje gde je sve to demantovao. To nije bilo sve, kako bi dokazao na delu koliko mu je stalo do Kosmeta i Srbije, on je svoju jednu platu u iznosu od 100.000e donirao narodu na Kosmetu! Delije ovaj gest znaju da cene i nikada neće zaboraviti kakvo je njegovo pravo mišljenje o ovoj temi!

FUDBALERI SRBIJE SUTRA NEĆE ODRŽATI TRENING: Stojković prelomio

Zato želimo Nikoli dobrodošlicu i da nastavi da se bori za crveno bele boje, Srbiju i Kosmet!

NIKOLA SRBINE, DOBRO DOŠAO! – piše u saopštenju Delija.

Kalinić dolazi posle epizode u španskoj Barseloni, a sa Zvezdom je potpisao ugovor na tri godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter