Izvor: politika
12.09.2024 u 11:46
0

MEĐEDOVIĆ: Spremni smo za Grčku, jedva čekam nastup pred domaćim navijačima

Srpski teniser Hamad Međedović izjavio je danas da jedva čeka da izađe na teren pred domaćim navijačima i dodao da je ekipa spremna za novi izazov u Dejvis kupu protiv Grčke. Međedović je rekao da se oporavio od prehlade, koja ga je mučila prethodnih dana.

Prehlada je trajala dan ili dva i sada se osećam mnogo bolje. Već treniram punom parom sa ekipom, tako da sam zdrav i spreman. U Beogradu smo već par dana, puno nam znači da treniramo sa Novakom Đokovićem, koji nam mnogo pomaže“, rekao je Međedović

On je istakao da jedva čeka nastup pred domaćim navijačima u Beogradu. „Meni kao mladom igraču jako znači da igram za reprezentaciju, pogotovo što će to biti pred našom publikom u Beogradu. Mnogo znači predstavljati zemlju na bilo kom događaju, ali poseban osećaj će učiniti to pred domaćim navijačima“, izjavio je srpski reprezentativac.

Međedović je dodao da je ekipa spremna za duel sa Grčkom. „Ja ne znam nikog od njihovih igrača, kao ni ostali reprezentativci. Tim je mnogo radio na skautingu protivnika, ali svakako da je dobro za nas što neće biti Stefanosa Cicipasa. Međutim, čak i da je došao, mi imano spreman tim i verujemo u pobedu“, dodao je Međedović.

On je naveo da se nada da će u narednoj sezoni da ostvari bolje rezultate. „Nisam imao sreće na početku godine zbog bolesti, nisam igrao tri do četiri meseca, a i kasnije mi je bilo teško da se oporavim. Planovi su da do kraja sezone odigram šest ili sedam turnira, pre takmičenja u Beogradu. Želim da završim godinu što bolje, kako bih imao viši rang za narednu godinu“, rekao je Međedović.

Duel između tenisera Srbije i Grčke u Dejvis kupu Svetske grupe I biće odigran 14. i 15. septembra u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Žreb je na programu u petak u 12 časova. Dva singl meča biće odigrana u subotu, dok će u nedelju na programu biti jedan dubl i dva singla duela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter