Izvor: happybsc
28.12.2023 u 10:14
0

NA OVO SE ČEKALO GODINU DANA: (VIDEO)Navijači Rafe Nadala oduševljeni kada su ga videli u ovom izdanju

343 dana kasnije. Sve se promenilo ili je sve ostalo isto. Odgovor još uvek ne znamo.Rafel nadale je doputovaou Australiju, teniski poznavaoci siugurni da je to dokaz da je potpuno posvećen povratku

Bik sa Majorke“ je u svojoj seriji garderobe izašao sa aerodroma i gurao kofere ka automobilu.

Iako je put bio i te kako dug, Nadal se nasmejao i pozdravio snimatelja. Turnir u Brizbejnu pripada onima iz kategorije 250, a na programu je od 31. decembra do 7. januara.

Još uvek nije završen žreb, ali Nadal zna da bi mogao da igra protiv Holgera Runea, Grigora Dimitrova, Bena Šeltona, Endija Marija ili Sebastijana Korde.

Nadal se vraća na turnire nakon što je prethodni meč odigrao takođe u Australiji, ali u Melburnu na prvom grend slemu u sezoni. Od tog poraza protiv Mekenzija Mekdonalda se nije takmičio.

Nadal je već odradio trening u Brizbejnu što pokazuje nestvarnu posvećenost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter