Izvor:
27.06.2024 u 20:42
0

NAJSTARIJI TURNIR SAOPŠTIO: Siner prvi nosilac na Vimbldonu, Đoković broj 2

Vimbldon ima diskreciono pravo da nosioce postavlja nezavisno od ATP liste. Ali se odlučio da prvog na ATP listi postavi za prvog nosioca.

Đoković, za kojeg se još ne zna da li će učestvovati, postavljen je za drugog nosioca. On je na početku nedelje preskočio na ATP listi Karlosa Alkarasa, prošlogodišnjeg šampiona, koji će biti treći nosilac. Što se Đokovićevog učešća tiče odgovor će biti poznat do sutrašnjeg dana, kada je zakazan žreb, oko 11 časova.

Četvrti je Aleksander Zverev. A od petog do osmog mesta nalaze se Danil Medvedev, Andrej Rubljov, Hubert Hurkač i Kasper Rud. Deveti je Aleks De Minor, a 10. Grigor Dimitrov.

Vimbldon počinje u ponedeljak 1. jula i traje do 14. jula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter