Izvor:
31.07.2024 u 15:30
0

NAŠE KOŠARKAŠICE ODNELE JOŠ JEDNU POBEDU: Ovoga puta protiv Kine

Naš nacionalni tim pobedio i Kinu

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije je obezbedila plasman u četvrtfinale na Olimpijskim igrama. Posle Portorika pobeđena je i Kina, sa 81:59, tako da naš nacionalni tim posle dva meća ima maksimalan učinak.

CICIPAS O ĐOKOVIĆU: Naučio sam da se nosim sa porazima od Đokovića

U poslednjem kolu tim koji vodi selektorka Marina Maljković igraće se Španijom koja takođe ima dve pobede. Tako da će ovaj meč, u subotu biti odlučujući, odnosno to je borba za prvo mesto. Ali je jedno sigurno, naša reprezentacija će takmičenje nastaviti u Parizu, i ostaje da se vidi sa kog mesta. Do sada se igralo u Lilu.

Najefikasnija u selekciji Srbije bila je Ivon Anderson sa 15 poena, dok je Maša Janković dodala 13. Tina Krajišnik je zabeležila 12 poena i 11 skokova.

U selekciji Kine najbolje su bile Siju Vang i Ksu Han, koje su postigle po 11 poena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter