Izvor: TELEGRAS
17.06.2024 u 21:20
1

NAVIJAČI SU RAZLOG: UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije

Srbija je na premijeri na EURO odigrala dobru utakmicu, uprkos poraza od Engleske. Ipak, neke stvari su bacili senku, koje će i UEFA sankcionisati.

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je danas disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog ponašanja navijača na utakmici protiv Engleske u prvom kolu Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Srbija je poražena od Engleske 1:0, a u Gelzenkirhenu je ceo taj dan bilo napeto. Izbila je tuča, koju su po poslednjim informacijama započeli albanski navijači.

Oni su i prethodnog dana bili u centru pažnje sa, takođe provokativnim porukama, kao što su promovisanje Velike Albanije. A UEFA pokazuje da će imati nultu toleranciju za ovakve stvari.

Disciplinska komisija UEFA je pokrenula postupak protiv FSS zbog ubacivanja predmeta na teren i prenošenja provokativnih poruka neprimerenim za sportski događaj.

U saopštenju UEFA navodi se da je postupak pokrenut u skladu sa članom 55 disciplinskog pravilnika.

UEFA navodi da će kontrolno etičko i disciplinsko telo konačnu odluku doneti u dogledno vreme.

– Etički i disciplinski inspektor UEFA će sprovesti istragu u vezi sa navodnim diskriminatorskim ponašanjem – stoji u saopštenju UEFA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NAVIJAČI SU RAZLOG: UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter