Izvor: KURIR
12.06.2024 u 14:38
0

NAVIJAČIMA SRBIJE SAM OVO OBEĆAO: Gudelj se obratio novinarima!

Fudbalska reprezentacija Srbije juče je stigla u Augzburg gde će biti smeštena tokom trajanja grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

okupili ispred hotela, a najveće ovacije dobio je Aleksandar Mitrović.

Danas, od 13.45, novinarima u Nemačkoj obratio se reprezentativac Srbije, Nemanja Gudelj.

Gudelj je odmah upitan da li je Engleska favorit protiv Srbije.

– Da li je Engleska favorit? Da, to je velika utakmica za nas, svaka utakmica na Evropskom prvenstvu je velika, ali ova je prva. Mislim da su obe ekipe spremne i najvažnija stvar je da smo došli ovde da pokažemo zašto smo ovde. Prva utakmica je sjajna prilika za sve nas da pokažemo šta možemo da uradimo – kazao je srpski vezista na početku svog izlaganja.

Veruje Gudelj da Srbija može da pobedi Englesku.

– Možemo li da pobedimo Englesku? Mislim da možemo, imamo kvalitet. Tu su igrači koji mogu da postignu gol, Vlahović i Mitrović. Engleska ima sjajne igrače u svim linijama tima, ali mi razmišljamo samo o sebi – rekao je Gudelj.

Mnogi su Orlove prerano otpisali, ali to ne remeti naše reprezentativce…

– Mi ne obraćamo mnogo pažnje na te stvari, fokusirani smo isključivo na sebe, naše zadatke. Probaćemo da iz toga izvučemo maksimum i da budemo spremni za nedelju i za svaku utakmicu na Evropskom prvenstvu – dodaje srpski reprezentativac!

Ne seća se najbolje Gudelj poslednjeg Evropskom prvenstva na kom je igrala naša reprezentacija.

– Bio osam mnogo mali, ne sećam se baš dobro, znam da nismo odigrali baš nešto dobro. Hoćemo da pokažemo da imamo dobar tim, dobar stručni štab i da smo spremni za svaku utakmicu koja dolazi da pokažemo državi i ostalima da samo odigramo i pokažemo da hoćemo nešto – ističe Gudelj.

Povreda je iza Gudelja, kako sam kaže, oseća se odlično.

 

DEVOJKE U DELIRIJUMU ZBOG SINA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: I dalje je maloletan, a neviđen je frajer!

 

„Osećam se super, oporavio sam se brzo, imao sam odličan tim iza sebe, tu je bila reprezentacija, moj privatni tim i sada sam odlično. Fizički sam dobro, koleno je dobro, spreman sam. Što se tiče moje uloge, to zavisi od mistera, ako budem igrao, zavisi i gde ću da igram, to se menja. Znaćemo pred utakmicu.

Govorio je Gudelj i o svom saigraču, Aleksandru Mitroviću! Otkrio je šta ga čini posebnim…

– To što je toliko odlučan da postigne gol, kada je u šesnaestercu, veliki su procenti da postigne gol.

Ima Gudelj i jednu moćnu poruku za navijače!

– Šta možemo da obećamo navijačima, da ćemo ostaviti srce na terenu. Ovde smo zasluženo došli i sada je vreme da pokažemo nešto ekstra državi i svima koji nas bodre.

Ne zna Gudelj kojih će 11 igrača istrčati na megdan Engleskoj.

– Ja ne znam tim protiv Engleske, to je na selektoru, ako zna. Mi ćemo na treninzima da saznamo više i saznaćemo. Danas nam je prvi dan u Nemačkoj, videćemo trening. Iskusniji smo, ima više nade za uspeh nego na Svetskom prvenstvu – kazao je Gudelj.

Imaće Gudelj u Nemačkoj podršku svoje porodice.

– Cela porodica će biti tu da me bodri. Mirniji smo u duši u odnosu na Katar, to mi daje nadu za bolji rezultat nego u Kataru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter