Izvor: ALO SPORT
05.07.2024 u 20:54
0

LUDNICA U ŠTUTGARTU Španija golom u 119. minutu poslala Krosa u penziju – Nemačka eliminisana sa EURO-a

Stadion je pun, timovi spremni da daju sve od sebe...

 

Španija – Nemačka 2:1 (0:0)

Kakav dan, kakav derbi. Za plasman u polufinale Evropskog prvenstva se bore reprezentacije poznate po napadačkom fudbalu. Disciplina protiv lucidnosti, Nemačka protiv Španije. Ko će pobediti?

123′ – Filkrug!!! Kakvu šansu je propustio! Glavom odličan udarac, ali lopta tik pored leve stative golmana Simona.

122′ – Feran Tores je izašao sam na golmana Nojera, ali je očajno šutirao.

23′ – Laport je dobio mnogo prostora iz čista mira, video je da može da šutira i pokušao sa oko 30 metara. Bilo je snažno i direktno u Nojera, koji je imao malo poteškoća da uhvati loptu.

21′ – Nemci su presekli napad protivnika i stvorili prvu šansu na utakmici tako što je Haverc dobio upotrebljiv centaršut. Šutirao je glavom, ali pravo u golmana Simona.

15′ – Malo je falilo da Španija povede. Jamal je izveo slobodan udarac sa oko 20 metara, šutirao je po zemlji, a lopta je prošla malo pored desne stative.

8′ – Kros je dva puta veoma oštro startovao na igrače Španije, ali se provukao bez žutog kartona. Čak je Pedrija povredio, zbog čega je ovaj napustio igru, a umesto njega je na teren ušao Olmo.

1′ – Prva šansa već na početku i to za Španiju. Sjajna akcija, lopta je završila kod Rodrija, koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Nojer bio na mestu.

18.00 – Počela je utakmica!

17.45 – Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici četvrtfinala Evropskog prvenstva između Španije i Nemačke. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Štutgarta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter