Izvor:
25.06.2024 u 19:59
0

NEMCI IZGUBILI STRPLJENJE: Masovna hapšenja nastavlja da privodi srpske navijače

Nemački policajci privode srpske navijačne u centru Minhena i na najmanju naznaku da bi moglo da dođe do incidenta, rekao je urednik sportske rubrike Nova.rs, Žikica Babović posle incidenta koji se desio oko 17 časova uoči utakmice sa Danskom

Na Marijanplacu u Minhenu vladala je dobra i vesela atmosfera dok oko 17 časova nije priveden jedan navijač Srbije, koji je zapalio baklju. To je bio povod da ostali okupljeni navijači burno reaguju i ka policiji su poletele flaše, čaše i stolice.

„U trenutku se stovrio veliki broj policajaca i žurka je prekinuta. Uhapšeno je nekoliko naših momaka, a ostali okupljeni na Marijanplacu su krenuli da se razilaze i da idu put Alijanc arene“, kazao je Babović.

On ističe da je nemačka policija imala strpljenja za naše navijače koji se u centru Minhena okupljaju od ranog jutra. Dodaje da je intervencija policija bila brza, ali nije bila brutalna.

Napomenuo je da je i pošto se situacija smirila nastavljeno privođenje naših navijača i kada se pojavi najmanja naznaka da bi moglo da dođe do incidenta.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter