Izvor: ALO SPORT
26.06.2024 u 08:10
0

NIŠTA NE TREBA VRUĆE GLAVE… Mitrović progovorio o povlačenju iz reprezentacije Srbije

Aleksandar Mitrović je iskreno govorio posle debakla Srbije na Evropskom prvenstvu

– Imamo igrački kvalitet. Ali, timski i sve što ide uz tim, nismo pokazali. Kao što sam već rekao, posle tri utakmice završiš tamo gde treba jer je ovo timski sport jer nismo bili dobri ofanzivno. Defanzivno je izgledalo čvršće, ja na čelu nisam doneo ono za šta sam na terenu – poručio je Mitrović.

On je dobio pitanje da li će još igrati za nacionalni tim.

– Da li ću ostati u dresu Srbije? Bože zdravlja, videćemo, rano je za te priče, mislim da treba da pustimo da prođe vreme, ohladimo glave, ne treba vruće glave donositi odluke. Pričaću sa porodicom, saigračima, videću… Za sada sam tu i Bože zdravlja ostaću – rekao je iskusni napadač.

Mnogo kritika je tokom turnira bilo na račun igrača iz lige Saudijske Arabije.- Ma, koja liga slabija… Svi koji su igrali fudbal znaju da se fudbal svuda igra, pogledajte reprezentacije kao Slovenija i Gruzija. Ne igraju u najboljim ligama, a pokazali su kako se igra fudbal. Kod mene se igra napadački, ko je gledao arapski fudbal, nije to na nivou Premijer lige, ali je na dobrom. Ja se fizički i mentalno osećam jako dobro. Ja sam neko ko vodi računa o sebi i svom telu, profesionalac sam i želim da dajem golove, više… Ti argumenti su za neke stručne ljude – poručio je srpski napadač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter