Izvor: alo
22.08.2024 u 14:46
0

NOLE IDE U PENZIJU AKO UZME TITULU: Šokantna tvrdnja

Do kad će Novak Đoković igrati?

Ukoliko osvoji US Open, Đoković će postati prvi u istoriji, računajući i muškarce i žene, koji će na svom kontu imati 25 GS titula. Podsetimo, Margaret Kort takođe ima 24.

Upravo o tome je, u intervjuu za ESPN, govorila čuvena Kris Evert koja je dala jednu zanimljivu izjavu vezanu za Novakovu penziju.
NOVAK I SINER NEĆE IGRATI TENIS: Evo šta spremaju u jeku skandala

– Ako osvoji 25. Grend slem, mislim da će prestati da igra. „Prekinuće vezu“ s Margaret Kort, koja je osvojila Olimpijske igre. Osvajanje Igara bilo je vrlo važan cilj za njega – poručila je ona.

Nastavila je u istom ritmu.

– Mislim da je za njega bila bajka da osvoji Olimpijske igre, nakon onoga što se dogodilo s operacijom, s Karlitosom Alkarazom koji izgleda kao da je počeo da preuzima kontrolu i vraća se na svoj nivo kao što je to učinio na Vimbldonu. Vratiti se i pronaći tu sposobnost oporavka i taj nivo tenisa, koji nismo videli cele godine jer nije osvojio nijedan turnir tokom cele godine, da, bila je to bajka. Nisam to očekivala, ali verujem u karmu. Ovaj čovek je naporno radio celog života, izdržao mnogo pritiska i bio je pomalo zlikovac u rivalstvu sa švajcarskom legendom Rodžerom Federerom i španskom legendom Rafom Nadalom. Zaslužuje sve ovo.

Istakla je Noletovu motivaciju.

– On je vrlo motivisana osoba, više nego bilo ko koga sam ikada videla. Imao je mnogo uspona i padova u svom životu, u braku, u ličnim odnosima, i mislim da je to zbog njegove velike motivacije. Takođe je sve rešio. On je dobar komunikator i zna kako da reši stvari. Čini se da je u ovom trenutku u najboljoj formi posle dugo vremena. Mislim da bi bilo herkulovski ako bi osvojio ovaj turnir i dostigao 25. GS. Definitivno bi trebao biti najbolji muški igrač svih vremena. Mislim da je to već u mislima mnogih ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter