Izvor: ALO
24.07.2024 u 09:20
0

NOVAK IMA JASNE CILJEVE: Tri odluke kao dokaz da ide na zlato

Vreme je da Novak Đoković pokori Pariz...

Nole nema zlato na Igrama i čini se da je ovo poslednja prilika da se dokopa toliko željenje medalje. Đoković je ovoga puta radio sve drugačije i planski.

Posle povrede kolena i operacije vratio se na teren na Vimbldonu, a onda je donosio odluke kako bi uradio sve što je potrebno da se popone na vrh u Parizu.

KONFERENCIJA KOŠARKAŠA I KOŠARKAŠICA: Marina Maljković dala baš jako obećanje, devojke ne kriju sreću

Prvo, Novak  nije išao na odmor, otišao je u Crnu Goru odmah iz Londona i vredno je trenirao, dok je pauzu koristio da se na moru provede sa porodicom.

Nole pravo iz Crne Gore ide u Pariz i to bez pompe i obraćanja. Druga stvar, Novak ovoga puta neće biti u olimpijskom selu. Doneo je odluku da sada ima svoj mir i bude malo dalje od ostalih sportista. I treće, Novak je presekao i neće igrati dubl. Ove godine nastupa samo u singlu.

Đoković je učio na greškama pa je sada uradio sve drugačije nego prošlog puta. Ostaje da se vidi da li će ti biti dovoljno…
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter