Izvor: 24 sedam
17.09.2024 u 14:38
0

NOVAK JE GOAT NEMA DELIME: Sada je sve jasno

Imao je priliku da igra protiv Đokovića, Nadala i Federera

Imao je priliku da igra protiv Novaka Đokovića, Rafe Nadala i Rodžera Federera, zbog toga je Kasper Rud kompetentan da govori o tome ko je od njih trojice najbolji teniser svih vremena.

– Đoković je tvrd orah i zasigurno zaslužuje da se nazove najboljim svih vremena. Nema sumnje u sve što je osvojio. Obično kažem da nije moguće „završiti“ tenis, kao što završavate video igru kada nema više ciljeva za postizanje, ali kada su u pitanju dostignuća i pobede na turnirima, Đoković je zapravo kompletirao sve titule koje je moguće osvojiti. Bilo je sjajno videti ga kako osvaja zlatnu medalju na Olimpijskim igrama ove sezone – otkrio je Kasper Rud.

Što se tiče njegovog skora protiv ove trojice, sa Novakom ima 1:5, Nadalom 0:2, i Federerom 0:1.

Podsetimo, Đoković se trenutno nalazi u Sofiji gde će igrati egzibicioni meč sa njegovim velikim prijateljem Grigorem Dimitrovim.  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter