Izvor: ALO SPORT
05.07.2024 u 16:36
0

NOVAK JE NAMERNO IZGUBIO Nove „optužbe“ na Đokovićev račun, razlog je neverovatan

Nole je bio deo spektakla na Vimbldonu

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je teže nego što se očekivalo pobedio Džejkoba Firnlija sa 3:1 u drugom kolu Vimbldona.Ipak, možda je Novak namerno izgubio treći set, tako barem smatraju Tim Henman i Nik Kirjos.

SIN LEGENDARNOG SRBINA POSTIGAO PRVI GOL ZA ZVEZDU! Sledi meč protiv PRVAKA Rusije
Aludirali su na činjenicu da je Novak namerno produžio svoj meč, kako bi naredni meč na Centralnom terenu, u kojem je nastupao Endi Mari zajedno sa bratom Džejmijem, počeo što kasnije.

U isto vreme na terenu broj jedan igrali su Britanci Kameron Nori i Džek Drejper, pa su Kirjos i Henman istakli da Novak produžava svoj meč kako bi Mari bio u centru pažnje – prenošen na prvom kanalu BBC-a.

– Planerima je laknulo jer ne želimo da braća Mari igraju u isto vreme kad Kem Nori igra protiv Džeka Drejpera – rekla je voditeljka „BBC-a“ Kler Bolding.

– Možda Novak to zna duboko u sebi – rekao je Kirjos.

Henman je dodao: – Pokušava da pomogne turniru, on je član kluba.

Kirjos je potom izvršio pritisak na Henmana da se dočepa članstva, koje se tradicionalno daje muškim i ženskim šampionima.

– Kada mogu da postanem član? – upitao je Australijanac.

– Radim na tome – našalio se Henman.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter