Izvor: ALO
21.06.2024 u 20:53
0

NOVAK NA ŽIVOTNOJ PREKRETNICI: Javio se Đokovićev prijatelj

Srbin će uskoro doneti odluku oko nastupa na trećem grend slemu

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković uspešno se oporavlja od povrede kolena i očekuje se da za vikend donese konačno odluku oko nastupa na Vimbldonu.

Pol Meknami, nekadašnji Dejvis kup reprezentativac Australije, navija da se Novak Đoković pojavi na najvećem turniru na svetu.

 

LJUBIMAC CRVENO-BELIH PONOVO U OMILJENOM DRESU: Delije se oglasile saopštenjem povodom dolaska Kalinića u Zvezdu

– Novak Đoković, ako igra, biće nosilac broj dva na Vimbldonu. Olimpijske igre su njegov prioritet, što je, imajući u vidu njegov patriotski žar, za divljenje. Ipak, ako je rezonski spreman, realnost je da bi imao veće izglede na Vimbldonu nego na Olimpijskim igrama… Samo kažem – poručio je Meknami na mreži X.

Vimbldon je na programu od 1. do 14. jula, a titulu brani Karlos Alkaraz koji je u finalu pobedio Novaka sa 3:2.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter