Izvor: Telegraf
05.08.2024 u 08:55
0

NOVAK SE OBRATIO SPORTISTIMA U OLIMPIJSKOM SELU ( VIDEO): „Ovim zlatom želim da vam dam pelcer“

Olimpijsko zlato je upotpunilo kolekciju Novaka Đokovića i sa ukupno 99. titulom u karijeri Srbin je i zvanično osvojio sve ono najveće u belom sportu što se osvojiti može.

Olimpijsko zlato je upotpunilo kolekciju Novaka Đokovića i sa ukupno 99. titulom u karijeri Srbin je i zvanično osvojio sve ono najveće u belom sportu što se osvojiti može.

Suze, radost, osmeh, ali i trenuci u kojima je svoju radost podelio sa timskim kolegama u Olimpijskom selu obeležili su nedelju.

NOVAKOVO ZLATO SIJA KAO SUNCE ( VIDEO): Najbolji teniser proslavlja zlatnu medalju

Poveo je Novak kolo sa ostalim srpskim sportistima, a onda održao emotivan govor.

– Hvala, ovo nisam očekivao na ovaj način, ulepšali ste mi ovaj uspeh. Ovo je naravno uspeh svih nas, Srbije, ovo je medalja za Srbiju, ali pre svega želim da kažem da ste me zadužili. Ovo nikada neću zaboraviti u životu, ovo što ste mi ovde priredili , ovo je nešto najlepše od mojih kolega, mojih sportista, najboljih u Srbiji. Ja želim da vam dam pelcer sa ovim zlatom.

Nije hteo da priča dugo, ali je svojim primerom poručio kolegama da nikada ne odustaju.

– Ne želim da razvlačim priču, ali imam osećaj da treba da kažem ovo, a to je da u životu stvarno, ali stvarnoi ništa nije nemoguće. Ovo su moje pete OI, preko dvadeset godina se bavim profesionalnim tenisom koji dosta troši . Osvojio sam bronzu u Pekingu, posle sam toga igrao nekoliko polufinala, to je prepreka koju nikada nisam mogao da prebrodim u životu do Pariza. Verovao sam da se ovde nije desilo nastavio bih dalje. Ono što hoću da kažem je da će uvek biti nova šansa, vodite računa o sebi, potrudite se da svakim danom budete najbolji, ne samo na takmičenju – zaključio je Nole.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by U Penjanju 🎾 (@u_penjanju)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter