Izvor: kurir
30.05.2024 u 09:28
0

NOVAK STIGAO DO REKORDA KOM SE NIJE NI NADAO! Đoković proslavio svoju pobedu, ali i Nadalov PORAZ!

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković uspešno je preskočio prvu prepreku na Rolan Garosu, pošto je savladao domaćeg tenisera Pjer Iga Erbera, a sada su u mislima srpskog sportiste već naredni izazovi. U četvrtak bi trebalo da izađe na teren i odigra drugi meč na turniru – protiv Španca Roberta Karbaljes Baene. I na tom susretu biće favorit, a zanimljivo da mu je samo jedan meč u Parizu bio dovoljan za novi rekord.

Zapravo, pored njegove pobede nad Erberom, za potvrdu rekorda važan je i poraz Rafaela Nadala od Saše Zvereva u prvoj rundi prestižnog turnira. Zbog tog rezultata Đoković je ubedljivo prvi na listi igrača koji nikada nisu ispali u prvoj rundi drugog grend slema sezone – ima čak 20 nastupa i čak 20 pobeda na prvom meču u Parizu.

Od tenisera koji su više od deset puta učestvovali u singl konkurenciji na Rolan Garosu samo još petorica mogu da se pohvale maksimalnim učinkom u prvom kolu, ali je jasno da niko od njih nikada neće moći da stigne Novaka Đokovića. Drugoplasiranom Brajanu Gotfridu, koji je igrao pre 40 godina, „beži“ čak sedam mečeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter