Izvor: ALO SPORT
04.06.2024 u 14:17
0

NOVAKOVI NAVIJAČI ĆE DOŽIVETI SRČANI UDAR Urnebesna reakcija Jelene Đoković posle novog trilera

Noletovi mečevi nisu za one sa slabijim srcem

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković odigrao je još jedan meč za infarkt. Nakon drame protiv Lorenca Muzetija u trećem kolu Rolan Garosa, kao pobednik je izašao i protiv Fransiska Serundola u novom trileru.Ovog puta nije protivnik predstavljao najveći problem, već povreda kolena. Bio je na rubu poraza, imao set i brejk zaostatka, ali je uspeo da „ustane iz mrtvih“ i nađe put do trijumfa.

 

Novakovi mečevi su sve stresniji i za njegove navijače. Mnogi su putem društvenih mreža to komentarisali, a njima se priključila i Jelena Đoković.

– Moramo da pronađemo način da ovu dramu gledamo bez srčanog udara, narode – poručila je ona na komentar Novakovih navijača koji su mu poručili da će „zbog njega doživeti srčani udar“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter