Izvor: kurir
24.06.2024 u 10:18
1

NOVI SKANDAL NA POMOLU: Reprezentacija Hrvatske Uputila ŠOKANTAN zahtev

Reprezentacija Hrvatske protiv Italije igra utakmicu za plasman u nokaut fazu Evropskog prvenstva.

Meč je na programu u ponedeljak od 21 čas, a pobeda bi Vatrenima garantovala prolaz u naredni krug takmičenja, dok je bilo kakav drugačiji ishod nepoželjan.

Nažalost, nastavljen je niz skandala i ispada na takmičenju u Nemačkoj.

Hrvatska reprezentacija je dostavila UEFA muzičku želju za susret protiv Italije.

KAD SE IZUO IZNENADIO JE SVE: Nole stigao na Vimbldon

Svaka reprezentacija ima pravo to da uradi. Pred početak utakmice zvanični spiker prvo pročita sastave, nakon toga se fudbalerima putem video semafora pojavi neka poznata osoba (kao što je to bio slučaj sa Novakom Đokovićem na utakmicama Srbije), a onda organizatori puste pesmu po želji.

Za utakmicu protiv Italije Hrvati su tražili pesmu Marka Perkovića Tompsona, dobro poznatog po ustaškim pesmama i ispadima.

„Lijepa li si“ je naslov pesme za koju su se Vatreni odlučili ovaj put, a očekuje da vidimo da li će UEFA ispuniti ovaj zahtev.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVI SKANDAL NA POMOLU: Reprezentacija Hrvatske Uputila ŠOKANTAN zahtev”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter