Izvor: ALO
16.06.2024 u 12:25
0

ODBOJKAŠICE ZAVRŠILE PORAZOM: Sladile se i Italijanke

Novi poraz naših gracija.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije završila je Ligu nacija na 11. mestu pošto je u poslednjoj utakmici poslednjeg vikenda poražena od Italije rezultatom 1:3 (20:25, 25:20, 23:25, 22:25) za 96 minuta igre.

Srbija je u konačnom plasmanu Lige nacija zauzela 11. mesto, uz napomenu da je igrala u kombinovanom sastavu tokom prve dve sedmice, odnosno sa igračicama iz prvenstva Srbije tokom poslednje, treće sedmice.

 

DOK ALBANCI PRAVE SKANDALE SRBIMA SE ZABRANJUJU ZASTAVE „KOSOVO JE SRBIJA“: Srbi čitaju o zabranama i restrikcijama u Nemačkoj!

Devojke iz srpske lige su uspele da uzmu set Italijankama, ali ne više od toga. Finalni turnir Lige nacija odigraće se od 20. do 23. juna u dvorani Huamrak u Bangkoku, u Tajlandu.

Plasman na finalni turnir obezbedili su Brazil, Italija, Poljska, Japan, Turska i Kina, a poslednje, osmo mesto, pripašće Holandiji ili Sjedinjenim Američkim Državama.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter