Izvor: 24 sedam
19.09.2024 u 11:28
0

OGLASIO SE ZVEZDIN NAPADAČ PRED UTAKMICU: Evo koliko veruje timu!

Za njega nema dileme

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18.45 na svom stadionu Rajko Mitić otvaraju novo takmičenje u sezoni, počinje Liga šampiona, a u prvom kolu stiže ekipa Benfike.

Neće biti lako crveno-belima, ali su spremni da u novom formatu, načine spektekl.

Benfika je blagi favorit, ali to ne brine naročito ekipu sa Marakane, koja se uzda u svoje kvalitete, a i sam trener Vladan Milojević je istakao da se ne boji neuspeha i rivala.

U crveno-belom taboru ima problema, o tome je bilo reči i na konferenciji za medije, ali se očekuje da večeras nastupe u najjačem sastavu.

Naročito motivisan pred meč sa Portugalcima je Piter Olajinka, koji se oglasio na društvenim mrežama i jednom rečenicom pokazao koliko samopouzdanja poseduje.

Sutra idemo ponovo – napisao je Olajinka uz svoju fotografiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter