Izvor: BETA
31.05.2024 u 21:32
0

OPRAVDANO ODSUTAN SA SUĐENJA: Zverevu počelo suđenje, a on na Rolan Garosu

Suđenje nemačkom teniseru Aleksanderu Zverevu zbog optužbi za nanošenje telesnih povreda ženi s kojom je bio u ljubavnoj vezi, počelo je danas, javila je agencija Dpa.

Zverev, koji trenutno igra na Otvorenom prvenstvu Francuske, nije prisustvovao prvom danu suđenja.

Tužilaštvo optužuje Zvereva da je svoju bivšu devojku pritisnuo uz zid i davio je tokom svađe u Berlinu u maju 2020. godine, prenela je dpa.

Suđenje je usledilo nakon što je Zverev osporio raniju kaznu izrečenu zbog toga 2. oktobra, uključujući zahtev da plati kaznu u iznosu od 450.000 evra.

Kazneni nalozi se u Nemačkoj koriste kao sredstvo za rešavanje nekih krivičnih predmeta bez suđenja, ako osumnjičeni ne osporava nalog.

Zverev je ranije negirao te optužbe, a njegova odbrana je danas pokušala da dovede u sumnju izjave njegove bivše partnerke, prenela je dpa.

Nemački teniser se juče plasirao u treće kolo Rolan Garosa pobedivši Belgijanca Davida Gofana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter