Izvor: Kurir
02.08.2024 u 14:19
0

OPŠTA UZBUNA ZBOG ANGELINE TOPIĆ: Reči njenog lekara ULIVAJU STRAH U KOSTI

Zabrinjavajuće vesti stižu iz prestonice Francuske.

Angelina je na zagrevanju nezgodno doskočila i iskrenula skočni zglob desne noge. Odmah je bilo jasno da povreda nije nimalo naivna i da je njen nastup u kvalifikacijama pod velikim znakom pitanja. Ipak, nakon ukazane pomoći, stisnula je zube i rešila da se takmiči uprkos bolu koji je osećala.

Nije mogla da pruži svoj maksimum, bilo je evidentno da se suočava sa ozbiljnim poteškoćama, ali je ipak uspela da preskoči letvicu na 192 centimetra, što je na kraju bilo dovoljno za plasman u finale.

Nakon kvalifikacija doktor Jovan Đurović, koji je ukazao prvu pomoć Angelini i pomogao joj da nastupi u kvalifikacijama, progovorio je o stanju povrede mlade atletičarke.

„Ne deluje ništa dobro, ali moramo da vidimo snimak, još je nisam video posle takmičenja, nadam se da će biti sve u redu“, iskren je bio Đurović.

VREME U SRBIJI: Danas oblačno uz visoke temperature, a i kiša neće izostati

Finale discipline skok u vis na programu je u nedelju od 19.55.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter