Izvor: Telegraf
08.01.2022 u 10:50
0

Ana Brnabić otkrila nove informacije iz Melburna: ČULA SAM SE SA MINISTARKOM SPOLJNIH POSLOVA AUSTRALIJE

Premijerka Srbije, Ana Brnabić otkrila je najnovije, ekskluzivne informacije u vezi sa najboljim teniserom sveta, Novaka Đokovića i njegov boravak u hotelu za migrante u Melburnu.

Ona je potvrdila da se čula sa Ministarkom spoljnih poslova Australije, Mariz Pejn i da je imala jako konstruktivan razgovor koji će pomoći Novaku i olakšati mu život.

– Čula sam se sda ministarskom spoljnih poslova Australije Mariz Pejn. Razgovarali smo dosta konstruktivno. Stalno smo u kontaktu, ja sa Vladom Australije, predsednik sa Novakom. Pokušavamo da olakšamo sve Novaku. Nažalost, on do finalne odluke ostaje u hotelu, ali smo uspeli u jednoj stvari. Dostavljaće mu se hrana bez glutena, dobiće sprave za vežbanje, dobio je laptop, kao i sim karticu da bude u kontaktu sa svojima – rekla je Ana Brnabić.

Ona je istakla da Mariz Pejn razume Novakovu situaciju u potpunosti i da će se angažovati oko rešenja problema.

-Razgovor je bio konstruktivan. Žena sve razume. Vlada je spremna da uradi sve kako bi Novaka pustili u Australiju. Ona je ponovila da će lično preneti Ministarstvu unutrašnjih poslova. Odluka će biti u ponedeljak – rekla je Brnabić. 

Odluku će doneti sud u ponedeljak u Australiji. Advokati Novaka Đokovića već su predstavili brojne dokaze u njegovu korist.

– Stvar je izuzetno emotivna. Ministarka spoljnih poslova Australije je rekla da je u kontaktu sa našim predstavnicima iz dijaspore. Razume ona sve, ali takva je situacija u Australiji. Oni su i dalje zatvoreni. Sada je sve na sudu, da li mogu da ga puste u Australiju ili ne mogu. Sud sada pregleda tu medicinsku dokumentaciju – istakla je Brnabić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter