Izvor: ALO
27.10.2021 u 12:43
0

Bivši dečko Ane Ivanović bio je akter najlepšeg poteza na utakmici (VIDEO)

I ovo je moguće.

Meč drugog kola grupe Evrokupa u kojoj se nalazi i Partizan doneo je duel Lijetkabelisa i Lokomotive iz Kubanja. Na jednoj strani nekadašnji trener crno-belih Nenad Čanak sa Đorđem Gagićem i Nikolom Radičevićem, a na drugoj bivši reprezentativac Srbije Ivan Paunić.

PROČITAJTE JOŠ:Zvezdin vezista GREŠKOM UZEO LEK svog sina, pa je propustio meč protiv Mitjilanda

Na kraju je slavila ekipa iz Rusije, a bivši dečko Ane Ivanović bio je akter najlepšeg poteza na utakmici.

Paunić je uspeo da u prvom poluvremenu pogodi koš uz faul i to prebacivši tablu. To su mu ujedno bili i jedini poeni na meču (igrao samo tri minuta), a njegova ekipa slavila je sa 85:84 za drugu pobedu u Evrokupu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter