Izvor: Telegraf
06.07.2022 u 13:59
0

BRAVO DEVOJKE! Rukometašice Srbije osvojile bronzu na Mediteranskim igrama

Poslednjeg takmičarskog dana na 19. Mediteranskim igrama u Oranu, ženska rukometna reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju.

U duelu za treće mesto Srpkinje su savladale Portugal sa 26:22.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Selektor Srbije Uroš Bregar bio je zadovoljan, jer se ekipa podigla posle poraza od Hrvatske u polufinalu.

– Posle polufinalne utakmice protiv Hrvatske, danas je baš bilo teško, baš onako kako smo očekivali. I zbog toga što smo izgubili polufinalnu utakmicu i zbog toga što je Portugal odigrao jednu od svojih najboljih utakmica protiv Španije u polufinalu – rekao je Bregar.

– Prvo poluvreme smo počeli dobro, a onda smo zbog isključenja izgubili svoj ritam i Portugal je preuzeo inicijativu koja je dovela do rezultatske prednosti sa kojom su otišli na poluvreme. Raduje me što smo u drugom poluvremenu odigrali 15 minuta dobro i u odbrani i u napadu, tako da smo došli do 4-5 golova prednosti i priveli smo utakmicu do kraja kako treba – izjavio je Bregar, a preneo Olimpijski komitet Srbije.

Po sedam golova za osvajačice bronzane medalje postigle su kapiten Jovana Jovović i Aleksandra Vukajlović koja je pohvalila karakter ekipe.

– Želim da zahvalim devojkama na ovoj pobedi, ali i na tome što su na kompletnom turniru tokom Mediteranskih igara dale sve od sebe. Bilo nam je teško od početka priprema u Bajinoj Bašti, gde smo se upoznale i počele da se uigravamo, ali smo uspele da napravimo uspeh. Na ovoj utakmici smo pokazale karakter, držale smo se pravila da nećemo odustati i da ćemo dati sve od sebe po svaku cenu. Srbijo, budi ponosna – izjavila je Vukajlovićeva.

Rukometašice su osvojile 30. medalju za Srbiju na Mediteranskim igrama u Alžiru.

Srbija je u Oranu osvojila 13 zlatnih odličja, sedam srebrnih i 10 bronzanih medalja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter