Izvor:
24.11.2019 u 13:25
0

DAMA U KIK BOKS RUKAVICAMA: Ova DEVOJKA je bila ZVEZDA VEČERI! (FOTO)

Ubedljivom pobedom kik boksera Zlatka Turkovića profesionalnog prvaka Srbije završen je memorijalnui turnir "Zoran Šijan" u kik boksu.

Turnir je održanu prepunoj hali "Pinki", u Zemunu.

Sem Turkovića ubedljive pobede jednoglasnom odlukom sudija odeli su bokserka i kik bokserka Nina Pavović kojan ima više od deset godina iskustva i više od 100 mečeva kao i Nikola Mitić iz kik boks klluba Zemun.

Naravno da sam prezadovoljna. Ovim sam pokazala da suvereno vladam ovim sportom i da ovo nije samo muški sport. Posebno sam ponosna na svoj klub – rekla je Pavlovićeva za portal Happy televizije.

Uspesima su zadovoljni i treneri kik boks kluba "Zemun" Stefan Veselinović i Marko Janković.

Naši takmičari su se pokazali u pravom svetlu i dokazali su da su uzdanica kluba. Očekujemo još ovakvih uspeha – izjavio je Stefan Veselinović.

Klub je najbolji na teritoriji opštine Zemun, jedan je od najboljih u Beogradu, a najstariji je klub u državi, jer postoji od 1986. godine sa najviše evropskih i svetskih prvaka.

Prema rečima Mirka Šijana, sve je proteklo u najboljem redu, a gledaoci su sa oduševljenjem prisustvovali spektaklu za pamćenje.

– Borci su bili fenomenalni, kako ženski, tako i muški. Sve je proteklo fenomenalno i u najboljem redu. Bio je to jedan veliki spektakl. Oduševljen sam, hala "Pinki" je bila prepuna – rekao je Mirko.

Mirko Šijan, nije mogao da sakrije oduševljenje i zahvalio se svima koji su prisustvovali nezaboravnom kik-boks memorijalu njegovog oca.

Happytv.rs
Foto: Instagram/niki_nina_97

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter