Izvor: Kurir
19.05.2024 u 11:06
0

DOĆI ĆE DO REVANŠA USKORO! Tajson Fjuri šokirao svet izjavom nakon gubitka borbe veka!

Oleksandr Usik je pobedio Tajsona Fjurija u Rijadu i tako objedinio sve titule u teškoj kategoriji.

Ukrajinac je do trijumfa stigao podeljenom odlukom sudija nakon 12 rundi, a „kralj cigana“ je posle borbe reagovao u svom stilu.

Čestitao je Usiku nakon borbe kakvu nismo videli od 1999. godine, zagrlio ga i poljubio, a onda rečima šokirao sve.

Prvo želim da se zahvalim mom gospodu, spasitelju, Isusu Hristu, za ovu fantastičnu borbu sa Oleksandrom. Verujem da sam pobedio, verujem da sam pobedio većinu rundi. Borili smo se dobro, najbolje što smo mogli. Njegova zemlja je u ratu, ljudi su stali na njegovu stranu zbog toga. Pobedio sam tu borbu, vratiću se, imam klauzulu za revanš„, rekao je Fjuri i potom nastavio sa neobičnim ponašanjem.

Srećno Oleksandru, dobro urađeno, Bog te blagoslovio, srećna Nova godina!„, viknuo je Britanac.

Najavio je potom da će do revanša doći uskoro, a potom je i Usik upitan da li mu se sviđa ideja o novom meču protiv Fjurija, na šta je odgovorio potvrdno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter