Izvor: telegraf
02.01.2022 u 14:13
0

MINISTAR VANJA UDOVIČIĆ: Naš sport mora da ima nikad bolje rezultate

Prethodna, 2021, bila je godina velikih izazova, ali i godina u kojoj su pomerene granice kada je reč o rezultatima Minisarstva omladine i sporta, kaže resorni ministar Vanja Udovičić i ističe da u novoj, 2022. godini, srpski sport mora da nastavi kontinuitet dobrih rezultata, ali i organizacije velikih takmičenja.

– Godina 2021, iako je godina izazova za ceo svet, ona je i godina uspeha i pomeranja granica. Godina veselja u svakom smislu, kada pričamo o nekim konkretnim rezultatima. Godina koja nas obavezuje da u narednom periodu budemo još uspešniji i da se takmičimo sa nama samima i da pokušamo da oborimo rekorde koje smo postavili – rekao je Udovičić.

On je istakao da je devet medalja koje su srpski sportisti osvojili na Olimpijskim igrama u Tokiju standard kojem će se težiti i u narednom periodu.

– Osvajanjem devet medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju, naši sportisti su oborili sve rekorde. Daću jedan primer, na OI u Atini, Pekingu, Londonu, na kojima sam i učestovao, osvojeno je ukupno devet medalja. Sada isto toliko medalja imamo osvojenih na jednim OI. To je standard koji smo uspostavili i od kojeg ne želimo da posustanemo i koji nas vuče da u narednom periodu da budemo još bolji i kvalitetniji – kaže ministar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter