Izvor: Kurir
16.09.2024 u 10:04
0

NE SME DA SE POKAZUJE NIKAKAV RELIGIJSKI POKRET: Žestoko kaznili Srbina jer se prekrstio, pa dali skandalozno objašnjenje svoje odluke!

Srpski džudista Nemanja Majdov našao se u centru pažnje posle odluke da se suspenduje na pet meseci i to zato što se prekrstio uoči borbe na Olimpijskim igrama!

Ova skandalozna i nepravedna odluka izazvala je veliku buru, a Majdov je na društvenim mrežama objavio i mejl koji je stigao na adresu Džudo saveza Srbije u kom stoji pokušaj objašnjenja sramne kazne.

FEDERER ODLUČIO DA ZARAĐUJE NA NAVIJAČIMA: Teniser upao u velike finansijske probleme

– Dragi gospodine Majdov, tokom petog dana Olimpijskih igara u Parizu, 31. jula 2024. godine, pokazali ste jasan religijski znak kada ste ulazili na borilište za vaš meč sa gospodinom Teodoresom Celidisom (Grčka) u okviru osmine finala u kategoriji do 90 kg – stoji u mejlu.

Pravilnik Svetske džudo federacije (IJF) pokazuje da ima osnova za kaznu srpskog džudiste jer u jednom od članova pod naslovom „Respect for Others“ jasno stoji poruka:

– Ne sme da se pokazuje nikakav predmet ili nikakav religijski pokret pre, tokom ili na kraju borbe.

Ipak, ovo se desilo na Olimpijskim igrama na kojima su mnogi sportisti iz različitih zemalja javno iskazivali verske poruke. Svi su bili oduševljeni Novakom Đokovićem koji se prekrstio posle osvajanja zlata, kao i Aleksandrom Perišić koja je to radila tokom svojih nastupa.

Dakle, ispada da je IJF jedina organizacija koja sprovodi svoja pravila i za vreme Olimpijskih igara, te je Majdov zbog toga kažnjen. Deluje veoma nepravedno i skandalozno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter