Izvor: Novosti
13.11.2021 u 19:29
0

OGROMAN ŠOK ZA SVET ODBOJKE: Slavni odbojkaš odustao od sporta u kom se proslavio

Jedan  od najboljih američkih odbojkaša Tejlor Sander iznenada je napustio dvoransku odbojku, a nedavno je debitovao na turnirima bič voleja. Slavni primač je sa zemljakom Tejlorom Krabom u brazilskom gradu Itapema pobednio danski par, Kristofera Abela i DŽejkoba Brinka sa 2:1.

PROČITAJTE JOŠ:  ŠOK ZA HAMILTONA: Zbog suspenzije počinje kvalifikacije sa poslednje pozicije

Sander se posle Olimpijskih igara u Tokiju nije pojavio u trening kampu SKRA Belhtova, koji predvode trener Slobodan Kovač i korektor Aleksandar Atanasijević.

Nije komunicirao sa klubom, pa je Plus liga jednostrano raskinula ugovor poljskog kluba i Amerikanca. On je kasnije objasnio da mu je teško palo igranje u Evropi, da nije želeo da „izgori“ i da se zbog toga odlučio za odbojku na pesku.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter