Izvor: Alo.rs
08.10.2020 u 13:12
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Jedna od najboljih zbog dece i supruga napušta rukomet

Sanja je sa reprezentacijom Srbije 2013. bila vicešampion sveta.

Jedna od naših najboljih rukometašica Sanja Vujović (devojačko Damnjanović) rešila je da se penzioniše.

Sanja (33) je prelomila, na prvom mestu je porodica. Želi da rodi još jedno dete. Sa suprugom Stevanom, takođe rukometašem (reprezentativac Crne Gore) ima sina Viktora.

SAZNAJTE JOŠ

MILO OKREĆE NOVI LIST: Pobednici imaju moju apsolutnu podršku

SVETSKA BANKA OPTIMISTIČNA: Nove pozitivne prognoze za privredu Srbije

JEZIVI DETALJI UBISTVA I SAMOUBISTVA: Marija mislila da je Milan otišao, a onda napravila KOBNU GREŠKU

EKSPERTI UPOZORAVAJU! Bore na čelu ukazuju na rizik od ove bolesti

– Prošle sezone sam igrala za Budućnosti, a suprug je bio u Zaporožju i teško nam je pala ta odvojenost, pre svega zbog sina Viktora. Onda smo se Stevan i ja dogovorili, ako bude produžio ugovor u Motoru, da radimo na proširenju porodice, a ako napusti klub, da zajedno probamo da nađemo neki angažman. On je ostao u Zaporožju, a ja sam ubrzo ostala u drugom stanju i odluka je bila jasna – rekla je Sanja za Žurnal. – Posle prvog porođaja nisam imala dilemu, vratila sam se na teren, dobro sam se osećala, ali sada mislim da je ova odluka ispravna. Trudnoća i Viktor su me sada toliko zaokupirali da i ne razmišljam o rukometu.

Sanja je sa reprezentacijom Srbije 2013. bila vicešampion sveta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter