Izvor: Alo
04.09.2024 u 13:56
0

PAO MI JE KAMEN SA SRCA PO DRUGI PUT: Kako je Nebojši Đuriću vraćena medalja’

Srpski paraolimpijac Nebojša Đurić govorio je o načinu na koji u je vraćena medalja

– Juče oko 12 me je pozvao selektor i rekao, Đuka, vraćena ti je tvoja medalja. Zamislite samo tu emociju koja me je pogodila. Pao mi je kamen sa srca po drugi put. Od sreće, do tuge i sada do nove sreće i radosti. Voleo bih da se ovakve stvari nikada ne događaju, ali izgleda da mi Srbi sve moramo prvi da doživimo. Pogotovo u ovom sportu, a preživljavali smo i gore stvari. To najbolje zna Novak Đoković, ako iko zna kako to izgleda, Milorad Čavić i svi koji su ovako nešto proživljavali  – rekao je Đurić.

VEĆE SU IM ŠANSE ZA POVREDE AKO IGRAJU NOĆU: Biće totalni haos

Nastavio je u istom ritmu.

– Možete da zamislite koliko je ovo sve čudno i neverovatno. Biće dodeljena dva srebra, a čovek koji je završio kao četvrti na pravdi Boga, dobiće srebro. Neverovatno je kakve se stvari dešavaju.

Kako je reagovala porodica?

– Možete da mislite kako im je bilo. Čuli smo se preko poziva i mreža. Lepo je slavlje, ako možemo da nastavimo kada se vratimo u Srbiju, da to proslavimo kako treba. Cela zemlja se raduje ovome, zahvaljujem se celoj zemlji na svim porukama i podršci – zaključio je Đurić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar