Izvor: happybsc
24.02.2021 u 09:44
0

PROBUDIO SE Ovo je stanje čuvenog golfera posle nesreće

Legendarni igrač golfa Tajger Vuds se probudio nakon što je operisan i oporavlja se, javio je jutros CNN.

Vuds je operisan nakon što je u teškoj saobraćajnoj nesreći zadobio višestruke povrede nogu. Navedeno je i to da je pri svesti i da komunicira.

On je bio sam u vozilu i izgubio je kontrolu nad njim nakon čega se automobil prevrnuo i izleteo sa puta. Šerif okruga Los Angeles, na čijem području se desila nesreća, kazao je da je automobil u potpunosti razbijen, a Vudsa su iz olupine morali spašavati vatrogasci.

Naveo je i to da je 15-struki prvak u golfu bio pri svesti tokom spasavanja, kao i to da je naknadnim testovima utvrđeno da nije vozio pod dejstvom alkohola niti bilo kojih drugih opojnih sredstava.

Vozilom hitne pomoći prevezen je u bolnicu „Harbor-UCLA“ u Kaliforniji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter