Izvor: b92
23.02.2021 u 14:04
0

REPREZENTACIJA STIGLA NA SVETSKO PRVENSTVO Osam nordijaca brani čast Srbije

Srpski nacionalni tim doputovao je u Obersdorf na Svetsko prvenstvo u nordijskim disciplinama.

VAŽNO

Dr Danica Grujičić upozorava: Ne kupujte ovaj LEK, to je čista PREVARA!

DRŽIMO REKORD! Srbija PRVA u Evropi, a druga na planeti: Drugu dozu primilo već 430.000 građana!

Đerlek za „Dobro jutro Srbijo“ sigurno NEĆE biti popuštanja mera

LEKARI UPOZORAVAJU: Kreće NOVI talas korone, a BOLNICE SU već PUNE!

Nakon dobrih rezultata koji su ove godine ostvareni u Davosu, Ruki i Drezdenu u okviru Svetskog kupa, želja je da se i na najvećem takmičenju ove sezone zabeleže dobri plasmani. Tim u Nemačkoj čine: Anja Ilić (23) iz SK Zvezda i Maida Drndić (22) članica SK Pešter, koje će učetvovati u disciplinama sprint klasika, tim sprint i 10km distanca. Uz njih nastupiće i dve devojke rođene 2005. godine – Dženana Hodžić iz SK Revuša i Andrea Marković, kao predstanik Zvezde, koje će biti deo kvalifikacija u disciplinama distanca i sprint klasik.

Kod muškaraca ćemo takođe imati četiri takmičara. To su: Miloš Milosavljević (26) član SK Zvezda, u disciplinama sprint klasika, tim sprint i 15km distanca, zatim Rejhan Šmrkovic (30) iz SK Pešter u kvalifikacijama 10km, sprint klasika i tim sprint te dvojica debitanata na velikim takmičenjima – Đorđe Paunović (16) iz SK Zvezda, 2005, kao i Miloš Đorđević (18), član, Sk Zlatibor. Obojica će učestvovati u disciplinama kvalifikacije 10km i sprint klasika.

JASENOVAC, USTAŠKO STRATIŠTE SRBA

EKSKLUZIVNO OTKRIĆE NA HAPPY TV! Jelena Puhač: JA SAM DARA IZ JASENOVCA!

EKSKLUZIVNO! IVICA DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJIO“: Moramo da se borimo za istinu o ubijenim SRBIMA u Jasenovcu!

GOJKO RONČEVIĆ PREŽIVEO JASENOVAC: Pakao ustaškog kazamata gori nego na filmskom platnu

Selektorka nordijaca, Mina Ilić iznela je svoja očekivanja od ovog takmičenja.

– U Nemačku na Svetsko prvenstvo došli smo sa osam takmičara, po četiri u obe konkurencije. Drago mi je da smo podmladili reprezentaciju i da ovde imamo troje nordijaca koji su rođeni 2005. godine. Na mladima je da uče i stiču nova iskustva a kada je rezultat u pitanju najveća očekivanja su od ženskog tim sprinta. Naš tandem Ilić- Drndić je u ovoj sezoni već zabeležio dobre rezultate u ovoj disciplini, očekujem da to ponove i u Obersdorfu – poručila je Mina Ilić.

PROČITAJTE JOŠ

MALI: Od ovog datuma Srbija okreće novi list! USVAJA SE ZAKON O POREKLU IMOVINE!

SEDNICA PREDSEDNIŠTA SNS ZAKAZANA ZA DANAS: Vučić sa vrhom stranke o VAŽNIM temama!

RUSIJA NA NOGAMA: Putin slavi veliki istorijski dan!

OTKRIVENO TAJNO ORUŽJE FUDBALERA MILANA Ovom bombo su hteli da iznenade Zvezdu

KOLAPS U CENTRU BEOGRADA: Ogromna rupa na sred ulice!

Peva trka planetarnog na programu je 25. februara, to je sprint u obe kategorije. U kvalifikacijama će nastupiti svi naši takmičari koje Mina Ilić ima na raspolaganju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter