Izvor: Blic.rs
26.09.2020 u 16:26
0

TAJNA ČUVANA GODINAMA: Legendarni Šumaher KOMUNICIRA sa ljudima, evo KAKO!

Mihal Šumaher je krajem 2013. ozbiljno povredio glavu na skijanju i od tada je u teškom stanju. Maltene nijedan detalj o njegovom stanju dosad nije obelodanjen u javnosti, ali – i to se dogodoilo.

Podsetimo, kako je nedavno preneo „Korijere delo sport“, u dokumentarnom filmu francuskog TMC-a neurolog Erih Riderer otkrio je da je slavni vozač Formule 1 bolje nego što je bio. Ne previše, ali malo bolje.

Sada je otkriveno i kako se šampion najbržeg cirkusa na svetu sporazumeva sa okolinom, što je porodica dosad skrivala, kao i sve druge detalje o njegovom oporavku posle strašnog udesa.

Naime, Elizabeta Gregorači, italijanski model i bivša žena Flavija Brijatorea, nekadašnjeg vlasnika Benetona, za koji je i Šumi nekada vozio, otkrila je u italijanskom „Velikom bratu“ u kakvom je stanju Mihael Šumaher.

– On ne govori. On komunicira očima i samo tri osobe mogu da odu da ga vide – rekla je Elizabeta u jednom rijaliti programu.

PROČITAJTE JOŠ…

SLATKI ZALOGAJ ZA 20 MINUTA: Napravite poslasticu sa jabukama i ČOKOLADOM

VUČIĆ: Odložen ekspertski sastanak zbog obolelog saradnika

VOZAČI, OPREZ: Ukoliko imate ovaj automobil moguće su VELIKE KAZNE

Koliko je ovo tačno, ostaje da se vidi, jer nije u pitanju svedočanstvo iz prve ruke, ali imajući u vidu dugo poznanstvo Brijatorea i Šumijeve porodice, možda je bivša supruga gazde pomenute ekipe – otkrila upravo ono što je istina. Flavio Brijatore je, tokom ovih sedam godina, sigurno imao priliku da na licu mesta vidi kako je njegov omiljeni vozač i jedan od najpopularnijih F1 pilota svih vremena, a nije nemoguće ni da je to preneo potom Elizabeti, s kojom je u braku bio od 2008. do 2017. godine i s kojom je dobio sina.

U svakom slučaju, porodica Mihaela Šumahera i dalje je čvrsto pri stavu da ona sama – nikome ne otkriva u kakvom je stanju legendarni šampion Formule 1.

Mihael Šumaher je rođen 3. januara 1969. godine u Hirtu, tada Zapadnoj Nemačkoj. Vozio je Formulu 1 od 1991. do 2006, a potom od 2010. do 2012. godine i to za timove Džordana, Benetona, Ferarija i Mercedesa.

Sedam puta je bio prvak „najbržeg cirkusa na svetu“ – 1994, 1995, a potom u nizu od 2000. do 2004. godine.

Ukupno je 91 put trijumovao na trkama, a 155 puta završao kao jedan od trojice na pobedničkom podijumu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter