Izvor: Happy BSC
06.01.2022 u 10:58
0

TRADICIONALNA TRKA KOJA JE JEDINA POSVEĆENA PRAVOSLAVNOJ NOVOJ GODINI

Atletski klub Kraljevo, pod pokroviteljstvom grada Kraljeva i Sportskog saveza Kraljeva organizuje 12. Novogodišnji Ibarski kros 16.januara 2022. godine sa početkom u 11h:30min. Ova tradicionalna trka jedina je trka koja je posvećena pravoslavnoj Novoj godini, a održaće se na atletskom stadionu. Dolaze trkači iz preko deset gradova Srbije. Ove godine trkom će se obeležiti 100 godina od otkrića insulina. Udruženje dijabetičara će meriti šećer u krvi, a Crveni krst pritisak. Prijave se vrše putem sajta trka.rs i traju do 12.januara.

Atletski klub iz grada na Ibru svake godine iznedri brojne šampione. Trenutno je u klubu tri viceprvaka Srbije i Centralne Srbije na 100m i 400m, dok je među damama seniorska viceprvakinja Srbije u krosu. Atletski klub Kraljevo je 2021. godine bio domaćin Balkanijade (na kojoj je oboren i svetski rekord u bacanju koplja), kao i dva državna prvenstva – za juniore i seniore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter