Izvor: Kurir.rs
13.08.2020 u 15:46
0

VATERPOLO NA ADI CIGANLIJI: Turnir na plaži

U Beogradu će od 14. do 16 avgusta biti igran vaterpolo turnir na plaži.

Na Adi Ciganliji će se nadmetati 14 ekipa. Timovi su podeljeni u četiri grupe, s tim što dve imaju po četiri, a dve po tri tima.

SAZNAJTE JOŠ

ISPOVEST TANJE SAVIĆ O MUŽU KOJI JOJ JE OTEO DECU: Jecala u suzama i OVO poručila! (VIDEO)

BOL I JAUCI ZA MLADIM ŽIVOTIMA: Supružnici UGUŠILI četvoro dece, tela pronađena u garaži kuće!

VESELO U VILI: Danas su svi ustali raspoloženi, a ovo je RAZLOG

Srbija sa četiri košarkašice u Evroligi, čeka se Vasić

GREBANJE ISPOD POVRŠINE: Evo šta se OTKRILO o novim učesnicima Parova, mnogo toga im je zajedničko, a on je UŠAO zbog jedne osobe iz vile!

U petak (od 16 do 20 časova) i subotu (od 9 do 19) na programu su mečevi po grupama, dok će se u nedelju (od 9 do 17 sati) igrati utakmice za plasman.

Sve utakmice se zbog aktuelne situacije sa pandemijom koronavirusa igraju bez prisustva gledalaca

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter